egnethet for sofaen poteter

Er du avhengig av din TiVo? Gå aldri glipp av en episode av CSI? Fikk sår tommel fra å klikke fra en fotballkamp til en annen?

Hvis TV-en er en må-se for deg, er det lett å la det kuttet i treningen tid. Men trenings ikke å bety foregå dine favorittprogrammer. Hva med å jobbe i en treningsøkt foran røret? Selv fitness eksperter finne tv-ser treningsøkter nyttig – og noen ganger en nødvendighet.

Bob Prichard er så opptatt med sine plikter som direktør for Somax Sports, et treningsanlegg i Tiburon, Calif., At han ikke har mye tid til å trene. Så han har gjort det til en vane å regne ut når han ser på TV.

Jeg har en tredemølle satt opp i stuen min og jeg går på en rask, men behagelig tempo, mens du ser på en DVD eller TV, “sier han.” På denne måten får jeg i en til tre timer med trening per dag. (Jeg ofte ser golfturneringer, baseball spill, etc.)

Kinesiologist Shari Feuz, en øvelse rådgiver med International Council on aktiv aldring i Vancouver, sier Prichard tilnærming kan fungere godt – så lenge du jobber hardt nok til å føle det.

“Det er absolutt mulig å forbedre din kondisjon foran TV-en, hvis intensiteten er tilstrekkelig, akkurat som det er fullt mulig å gå til et treningssenter flere ganger i uka og ikke forbedre din kondisjon,” sier Feuz. Gitt hvor mye TV de fleste av oss se, trene på samme tid er ikke en dårlig idé. Studier viser at menn i gjennomsnitt 29 timer i uken på TV titting, mens kvinner rack opp ca 34 timer. Det gir oss mye tid til å passe på litt ekstra aktivitet.

Dette er multitasking på sitt beste, “sier Mare Petras, forfatter av Fitness Simply, som inkluderer et kapittel med tittelen« Her er Oprah, “dedikert til fitness foran TV-en.

Vi er en alt-eller-intet samfunn “, sier Petras.” Vi tror at hvis vi ikke kan trene for en time om gangen, at det teller ikke. Men det er ikke sant. Det trenger ikke å være “svart eller hvit” med fitness. Det legges opp.

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …