fibromyalgi-hva skjer

Fibromyalgi Trender

Økende smerter fører til en person til å være mindre fysisk aktive; Muskler som ikke øves regelmessig er mer sannsynlig å bli irritert under aktivitet. Og det kan være at personer med fibromyalgi er mer følsomme for smerte eller har muskler som er lettere irritert; De irriterte muskler er smertefullt. Noen leger tror at musklene mennesker med fibromyalgi bli sår fordi de ikke reparere seg selv så vel som de skal; Muskelsmerter, noen ganger oppstår med forstyrret søvn og tretthet på dagtid, fører til mindre og mindre aktivitet.

For folk flest, synes fibromyalgi å involvere en syklus av muskelsmerter, økt følsomhet for smerte, og inaktivitet som kan gjøres verre av søvnproblemer og tretthet.

Før Fibromyalgi behandling kan starte en lege må diagnostisere tilstanden; Noen eksperter tror at Fibromyalgi er under diagnosen. Det kan være vanskelig å diagnostisere fordi mange av dens symptomer er de samme som de av andre tilstander, så som systemisk anstrengelse intoleranse sykdom (tidligere kronisk tretthetssyndrom), polymyalgia rheumatica, skjoldbrusk, Lyme sykdom, lupus, multippel og kjemisk følsomhet. Fibromyalgi er vanligvis diagnostisert etter andre mulige årsaker er utelukket …