forskolin: bruk og risiko

Forskolin er laget av roten av en plante i mynte familien. Planten vokser i Nepal, India og Thailand. Det har lenge vært brukt i tradisjonell asiatisk medisin.

23 matvarer som kan spare Your Heart

Folk tar forskolin tilskudd av mange grunner. Men svært lite betydelig bevis finnes for å sikkerhets bruk for eventuelle helsemessige tilstand.

Noen undersøkelser tyder på at forskolin kan hjelpe til med vekttap og muskel bygging. I en svært liten studie, overvektige og overvektige menn tok 250 milligram av en 10% forskolin ekstrakt to ganger om dagen. Etter 12 uker, de mistet mer kroppsfett og hadde en større økning i testosteronnivå sammenlignet med tilsvarende menn tar en placebo. Men mer forskning må gjøres for å bekrefte disse resultatene og etablere sin sikkerhet.

Forskolin har en lang historie som et folk rette for astma. Noe forskning støtter dette. Forskolin ser ut til å fungere på en måte som ligner på visse typer konvensjonelle astma medisiner, ved å øke nivåene av et stoff som heter syklisk AMP. Dette bidrar til å slappe av musklene rundt bronkiene å gjøre puste lettere.

Forskolin er også blitt brukt for å forsøke å behandle grønn stær. Men det er ingen bevis på at det fungerer. En liten studie viser at forskolin kan bidra til å avlaste trykket i øynene, som er ofte sett i glaukom. Men studien ble gjort på friske mennesker. Forskolin har ikke blitt testet på mennesker med glaukom.

En annen mulig bruk av forskolin er for personer med idiopatisk kronisk kardiomyopati, som kan forårsake hjertesvikt. I en liten studie, pasienter som tok forskolin gjennom en IV viste forbedret hjertefunksjon.

Optimale doser for forskolin er ikke fastslått for alle forhold. Også, som med kosttilskudd generelt, og kvaliteten av de aktive ingrediensene og konsentrasjonsnivået i produkter som inneholder forskolin variere fra maker til maker. Noen eksperter anbefaler at forskolin bare tas under tilsyn av helsepersonell.

Mens forskolin kommer fra en urt, det har bare blitt studert som en pakke. Ingen bevis er tilgjengelig om eventuelle ytelser fra hele urt.

Hvilke Nutrient; Mangler du?