frosne middager: hvordan gjøre dem friske

Cruising fryseskip i din dagligvarebutikk på leting etter middag? Frosne middager er praktisk og har innebygd del kontroll.

Ulemper: Du må sile gjennom alternativene for å finne elementer som ikke er for høy i kalorier, fett eller salt.

Bruk disse tipsene for å finne de sunneste alternativene når du handler for disse fem typer frosne middager.

“Den type pasta i en frossen måltid gjør en stor ernæringsmessig forskjell.” – Melissa Rifkin, RD

“Den type pasta i en frossen måltid gjør en stor ernæringsmessig forskjell”, sier Melissa Rifkin, RD, en kostholdsekspert ved Montefiore Medical Center i New York. Hel hvete er best.

For eksempel, makaroni og ost laget med redusert fett ost og hele korn makaroni er bedre enn full-fett versjon med pasta laget av hvitt mel.

En frossen pizza ernæringsmessige verdien varierer mellom merkevarer, påfyll og crust stiler, sier Torey Jones Armul, RD, en talskvinne for Academy of Nutrition and Dietetics.

“Sammenlikn ernæring fakta”, sier Armul. “Finn en som er lav i mettet fett og natrium, og høy i fiber og protein, som tar lengre tid å fordøye og gir deg mer bærekraftig energi etter måltidet.”

Sjekk også servering størrelse. “Noen er oppført som bare 1/8 av hele pizza, som vanligvis ikke er representativt for hvor mye folk spiser,” sier Armul.

Et godt valg er en tynn skorpe frossen pizza med veggie påfyll. Styr klar av dypt fat pizza, ost-utstoppet skorpe, og “kjøtt elskere” varianter, som kan overbelaste kalorier, natrium og mettet fett – alle de tingene du ikke vil ha, spesielt hvis du ser på din vekt eller administrere høyt kolesterol, høyt blodtrykk eller hjertesykdom.

Burritos er en smal sak å spise på rømmen og tilbyr også rikelig med vegetariske alternativer. “Bønner er en god kilde til fiber, som hjelper deg å føle deg mett etter et måltid, og som har vært knyttet til lavere risiko for enkelte helsetilstander”, sier Armul. Fiber kan også bidra til å administrere høyt kolesterol.

Velg en frossen burrito laget med bønner eller magert kjøtt, innpakket i en hel hvete tortilla. Hopp ekstra ost varianter, som har for mye mettet fett.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …