gonzalez regime (pdqто): komplementær og alternativ medisin [] -overview

Dette komplementær og alternativ medisin (CAM) informasjon sammendraget gir en oversikt over Gonzalez diett som behandling for mennesker med kreft. Oversikten inneholder en kort historie av vitenskap og filosofier av omsorg som har påvirket utviklingen av regimet, resultatene av forskning og kliniske studier, og bivirkninger som har blitt assosiert med denne behandlingen tilnærming.

Dette komplementær og alternativ medisin (CAM) informasjon sammendraget gir en oversikt over bruken av Newcastle disease virus (NDV) som behandling for mennesker med kreft. Oversikten inneholder en kort historie av NDV forskning, gjennomgang av laboratorie- og dyrestudier, resultatene av kliniske studier, og mulige bivirkninger av NDV basert terapi. Flere forskjellige stammer av NDV vil bli diskutert i sammendraget, inkludert den ungarske belastningen MTH (More Than Håp) -68. Informasjonen som presenteres i noen …

Mange av de medisinske og vitenskapelige begreper som brukes i denne oppsummeringen er hypertekst knyttet (ved første gangs bruk i hver seksjon) til Dictionary of Cancer Terms, som er orientert mot nonexperts. Når en sammenkoblet sikt klikkes, vil en definisjon vises i et eget vindu.

Referanse sitater i enkelte PDQ CAM informasjon oppsummeringer kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som drives av enkeltpersoner eller organisasjoner for markedsføringsformål eller oppfordre til bruk av spesifikke behandlinger eller produkter. Disse referanse sitater er tatt kun for informasjonsformål. Deres inkludering bør ikke bli sett på som en anbefaling av innholdet på nettstedene, eller noen behandling eller produkt, ved PDQ Cancer CAM Editorial Board eller National Cancer Institute.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute