hjerte ventil erstatning: hvordan å forberede – emneoversikt

Før du har kirurgi for å erstatte en hjerteklaff, må du forberede for sykehusopphold.

Stroke; Blør; Infeksjon; Hjerteinfarkt; Nyresvikt; Død.

Du må gå til sykehuset eller legekontoret flere dager i forkant av operasjonen for et sykehus preadmission økt. I løpet av denne økten, vil din medisinske team opplyse deg om din kommende kirurgi. De vil også lære deg hvordan å forberede for operasjonen, forklare hva prosedyren vil være, og gi deg instruksjoner for en vellykket utvinning. Noen institusjoner med vise en pasientopplæring video om å ha ventil erstatning kirurgi.

Du bør bruke denne tiden til å stille spørsmål. Det er naturlig for deg å være engstelig før operasjonen. Så sørg for å snakke om problemene som kan være årsaken du angst.

En av de sakene som lege eller sykepleier vil diskutere med deg i løpet av preadmission økten blir informert samtykke. Din lege eller sykepleier vil beskrive risikoen forbundet med en ventil erstatning kirurgi. Disse inkluderer

Du vil da bli bedt om å signere en samtykkeerklæring (waiver). Sørg for å lese den nøye. hvis det er noe du ikke forstår om skjemaet stille spørsmål.

Du vil ha en rekke forberedende prosedyrer. Din sykehuspersonalet vil gi deg noen foreløpige tester, for eksempel en EKG og en blodprøve, for å sørge for at dine kroppsfunksjoner er normale. Du vil også bli bedt om å bade eller dusje med en antiseptisk såpe, mens en tekniker vil barbere noen hår fra brystet og magen, slik at kroppen kan være så ren som mulig under operasjonen.

En av de viktigste diskusjonene du har før operasjonen vil være med anestesilegen, som vil administrere anestesi under operasjonen. Fordi narkose bærer betydelig risiko, må du beskrive din tidligere medisinsk historie, inkludert andre operasjoner du har hatt og eventuelle allergier til mat eller medisiner. Nevn noen historie, enten personlig eller i familien, for bivirkninger av anestesi. Ta med deg en liste over de medisiner du er i dag.