hjertesvikt-leve med hjertesvikt

Du kan føle deg bedre når du har hjertesvikt ved å ta medisiner som anvist, å ha en sunn livsstil, og unngå ting som gjør hjertesvikt verre. Vit hva ting du kan gjøre hver dag for å holde seg frisk, hvilke symptomer å se etter, og når du skal ringe en lege.

Ta medisiner som anvist. Hvis du ikke gjør det, kan det hende at hjertesvikt bli verre, eller du kan få plutselig hjertesvikt. Hjertesvikt: Tar Medisiner Properl; Prøv å unngå medisiner som kan gjøre din hjertesvikt verre. Før du tar noen nye medisiner, spør legen din eller en farmasøyt om det er trygt å ta den med hjertesvikt medisiner. Hjertesvikt: Unngå medisiner som gjør Symptomer Wors; Ta en lav dose aspirin hver dag hvis legen din råder det for å unngå et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Men høyere doser av aspirin kan gjøre hjertesvikt verre. Så snakk med legen din først om hvor mye du skal ta.

Spis sunn mat; Hjertesvikt: Spise en sunn Die; Begrense natrium. Legen din kan anbefale at du begrenser natrium til mindre enn 2000 mg daglig. Begrense natrium kan hjelpe deg å føle deg bedre og forebygge plutselig hjertesvikt. For mye natrium gjør det vanskeligere for din allerede svekket hjerte til å pumpe. Fluid kan bygge opp i lungene -making det vanskeligere for deg å puste-og i føttene, ankler, ben og mage. Healthy Eating: Spise mindre natrium lav-salt dietter: Spise Ou; Trene regelmessig. Hvis du ikke allerede er aktiv, kan legen din vil at du skal begynne å trene. Ikke begynn å trene før du har snakket med legen din for å lage et treningsprogram som er trygt for deg. Du kan gjøre det i et hjerterehabiliteringsprogram eller på egen hånd. Hjertesvikt: Aktivitet og exercis; Sjekk vekten din på samme tid hver dag; Hjertesvikt: Kontrollere Vei; Prøv å gå ned i vekt hvis du er overvektig. Spise et hjerte-sunt kosthold og trener regelmessig vil hjelpe deg å miste vekt. Selv noen få pounds kan gjøre en forskjell; Ikke røyk. Hvis du røyker, prøver å avslutte. Røyking øker risikoen for hjertesykdom og gjør det vanskeligere å utøve. Unngå passiv røyking også; Begrens alkohol. Moderat drikking er ikke mer enn 2 drinker per dag for menn og en drink om dagen for kvinner; Begrens væske hvis nødvendig; Hjertesvikt: Watching Din Fluid; Oksygenbehandling. Legen kan anbefale oksygen terapi for å redusere pustebesvær og øke din evne til å utøve.