hørselstap behandlingstilbud

Fremskritt innen medisin og teknologi har ført til mange nye behandlinger for hørselstap. Med så mange å velge mellom, hvordan kan du vite hvilken som er best for deg? Valget avhenger delvis av den type hørselstap du har.

Årsaken; Symptom; Test; Forebygging

Høreapparater forsterke lyder og gjøre dem lettere for det indre øret å oppdage. De elektroniske delene av høreapparater er vanligvis enten analog eller digital.

Analoge høreapparater konvertere lyd til elektriske signaler, og deretter gjøre dem høyere. De virker som en mikrofon koblet til en forsterker. Du kan programmere dem for ulike miljøer, for eksempel et lite rom eller en overfylt restaurant.

Digitale høreapparater konvertere lyd inn en kode med tall, og deretter endre dem tilbake til lyd. Du kan programmere dem til å forsterke kun de frekvensene hvor du har hørselstap. Generelt digitale høreapparater gi deg mer fleksibilitet enn det analoge slag. Men de også koste mer.

Både analoge og digitale høreapparater kommer i mange forskjellige modeller, inkludert

Bak-øret. Best for mild til alvorlig hørselstap, denne type høreapparat inneholder en plast sak som har sine elektroniske deler, som du bærer bak øret. Lyden overføres via en ørepropp som du putter inn i det ytre øret. Fordi bak-øret hjelpemidler er relativt store, de er kraftige.

Open-fit. I likhet med bak-øret-type, slite deg open-fit høreapparater bak øret. De stafett lyder gjennom en smal tube som du putter inn i øregangen. I motsetning til bak-øret hjelpemidler, åpen-fit hjelpemidler gjør at kanalen skal være åpent. Noen mennesker foretrekker dem fordi

Behandling Alternativ; Hvorfor det er viktig å Trea; Spørsmål til Spør legen din