hydrokodon, chlorpheniramine, og pseudoefedrin

Bruker For hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin

Terapeutisk Klasse: antitussive, opioider / Antihistamin / Decongestant Kombinasjon

Farmakologisk Klasse: chlorpheniramine

Kjemisk Klasse: Hydrocodone

Hydrokodon er et narkotisk antitussive (hoste suppressant). Det virker direkte på hostesenteret i hjernen for å lindre hoste. Klorfeniramin er et antihistamin, som brukes for å lindre eller forebygge symptomer på allergi. Pseudoephedrine er en decongestant, noe som reduserer nesetetthet ved innsnevring av blodårene og redusere blodstrømmen til nesepassasje.

Når hydrokodon er brukt i lang tid, kan det bli vanedannende, forårsaker mental eller fysisk avhengighet. Men folk som har vedvarende hoste og tett nese bør ikke la frykten for avhengighet holde dem fra å bruke narkotika for å avlaste sin hoste. Psykisk avhengighet (avhengighet) er ikke sannsynlig å forekomme når narkotika blir brukt til dette formål. Fysisk avhengighet kan føre til tilbaketrekning bivirkninger hvis behandlingen stoppes plutselig. Imidlertid kan alvorlige uttak bivirkninger som vanligvis forebygges ved å gradvis redusere dosen over en tidsperiode før behandlingen stoppes helt.

hydrokodon, chlorpheniramine, og pseudoefedrin er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin, skal de følgende anses

Før bruk hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Bruk av Zutripro ™ er ikke indisert hos barn yngre enn 18 år. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Zutripro ™ hos eldre. Men eldre pasienter er mer sannsynlig å ha aldersrelaterte nyreproblemer, som kan kreve forsiktighet og en justering av dosen for pasienter som får hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin med en hvilken som helst av de følgende anbefales vanligvis ikke, men kan være uunngåelig i noen tilfeller. Hvis det brukes sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin, eller gi deg spesielle instruksjoner om bruk av mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Ta hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin bare som anvist av legen din. Ikke ta mer av det, ikke ta det oftere, og ikke ta det for en lengre tid enn legen bestilt. Hvis for mye av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin er tatt for lang tid, kan det bli vanedannende (forårsaker mental eller fysisk avhengighet) eller forårsake en overdose.

Mål muntlig riktig ved å bruke markert måleskje, oral sprøyte, eller medisin kopp. Gjennomsnittlig husholdning teskje kan ikke holde riktig mengde væske. Spør på apoteket for å få instruksjoner for å måle riktig dose av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin.

Den dose av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Riktig bruk av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen mens du bruker hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin. Dette vil tillate legen din for å se om medisinen fungerer og for å avgjøre om du bør fortsette å ta det. Hvis symptomene ikke bedrer seg, eller hvis de blir verre, ring din lege.

Ikke bruk hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin hvis du har brukt et Mao inhibitor (MAOI) som Eldepryl®, Marplan®, Nardil®, eller Parnate® i løpet av de siste 14 dagene.

Symptomer på en overdose inkluderer: ekstrem svimmelhet eller svakhet, kortpustethet, langsom hjerterytme eller pust, kramper, og kald, klam hud. I tilfelle av en overdose, ring legen din med en gang.

hydrokodon, chlorpheniramine, og pseudoefedrin kan være vanedannende. Hvis du føler at medisinen ikke fungerer så godt, ikke bruk mer enn foreskrevet dose. Ring legen din for instruksjoner.

hydrokodon, kan chlorpheniramine, og pseudoefedrin gjøre deg svimmel eller døsig. Sørg for at du vet hvordan du reagerer på hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin før du kjører, bruker maskiner, eller gjøre noe annet som kan være farlig hvis du er svimmel eller ikke våken.

hydrokodon, chlorpheniramine, og pseudoefedrin vil legge til effekter av alkohol og andre CNS-depressiva (legemidler som kan gjøre deg døsig eller mindre våken). Noen eksempler på CNS depressiva er antihistaminer eller medisin for allergi eller forkjølelse, beroligende midler, beroligende midler, eller sovemidler, andre reseptbelagte smerte medisin eller narkotika, medisin for kramper eller barbiturater, muskelavslappende, eller bedøvelsesmidler, inkludert noen dental anestesi. Sjekk med legen din før du tar noen av disse legemidlene mens du bruker hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin.

Forholdsregler når du bruker hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin

Bruk av narkotika i lang tid kan føre til alvorlig forstoppelse. For å unngå dette, kan legen din henvise deg til å ta avføringsmidler, drikke mye væske, eller øke mengden av fiber i kosten. Pass på å følge instruksjonene nøye, fordi fortsetter forstoppelse kan føre til mer alvorlige problemer.

Ved hjelp av hydrokodon, klorfeniramin, og pseudoefedrin mens du er gravid kan forårsake neonatal abstinenssyndrom hos nyfødte babyer. Fortell legen din med en gang hvis barnet ditt har følgende symptomer: unormal søvnmønster, diaré, feber, skingrende rop, irritabilitet, skjelving eller tremor, oppkast, vekttap, eller unnlatelse av å få vekt.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

hydrokodon, chlorpheniramine, og pseudoefedrin bivirkninger

chlorpheniramine / hydrokodon / pseudoefedrin

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule 2 stort potensial for misbruk

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Hoste og tett nese Promethazine VC med kodein, Bromfed DM, Mucinex D, brompheniramine / dekstrometorfan / pseudoefedrin, Coricidin HBP hoste og kaldt, Mucinex Fast-Max Alvorlig Congestion & hoste, Vicks Nyquil Alvorlig Forkjølelse og influensa, Tusnel, Vicks Nyquil hoste, Resperal -DM, Robitussin Nighttime Hoste DM, Vicks dayquil Forkjølelse og influensa Relief, guaifenesin / fenylefrin, dekstrometorfan / guaifenesin / fenylefrin, Dimetapp Barnas Cold & Hoste, Deconex DMX, Tuzistra XR, Robitussin Cold hoste og influensa, Rynex DM, dekstrometorfan / guaifenesin / pseudoefedrin, Capmist DM, Coldcough sirup

 eller gå delta i chlorpheniramine / hydrocodone / pseudoefedrin støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.