indometacin (rektalt) riktig bruk

dosering

Tapte Dose

For sikker og effektiv bruk av denne medisinen, ikke ta mer av det, ikke ta det oftere, og ikke ta det for en lengre tid enn legen bestilt. Tar for mye av denne medisinen kan øke sjansen for uønskede effekter.

Denne medisinen bør komme med et medikament guide. Les og følg disse instruksjonene nøye. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Når den brukes for alvorlig eller vedvarende leddgikt, må dette legemidlet tas regelmessig som bestilt av legen din for å hjelpe deg. Denne medisinen begynner vanligvis å arbeide innen en uke, men i alvorlige tilfeller opp til to uker eller enda lenger kan passere før du begynner å føle deg bedre. Dessuten kan flere uker passere før du føler den fulle effekten av denne medisinen.

Ikke ta stikkpiller med munnen.

For å bruke stikkpille

Lagring

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.