isopto hyoscine

Ophthalmic atropin, homatropine, og skopolamin brukes til å utvide seg (forstørre) pupillen i øyet. De brukes før synsundersøkelser, før og etter øye kirurgi, og å behandle visse øye forhold, slik som uveitt eller bakre synechiae.

Bruker For Isopto Hyoscine

Disse medisinene er bare tilgjengelig med legens resept.

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på medisiner i denne gruppen eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Spedbarn og små barn og barn med blondt hår og blå øyne kan være spesielt følsomme for virkningene av atropin, homatropine, eller skopolamin. Dette kan øke sjansen for bivirkninger under behandlingen. Barn bør bruke en lavere styrke av denne medisinen.

Eldre mennesker er spesielt følsomme for virkningene av atropin, homatropine, eller skopolamin. Dette kan øke sjansen for bivirkninger under behandlingen.

Studier av effektene i svangerskapet har ikke vært gjort i enten mennesker eller dyr. Imidlertid kan disse medisinene tas opp i kroppen.

Disse legemidlene kan tas opp i kroppen. Atropin passerer over i morsmelk i små mengder, og kan gi bivirkninger, for eksempel rask puls, feber, eller tørr hud, i babyer av ammende mødre som bruker oftalmisk atropin. Det er ikke kjent om homatropine eller skopolamin går over i morsmelk. Selv om de fleste medisiner går over i morsmelk i små mengder, kan mange av dem trygt brukes under amming. Mødre som bruker en av disse medisinene og som ønsker å amme bør diskutere dette med legen sin.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du bruker noen av disse legemidlene, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Før du bruker Isopto Hyoscine

Bruk av legemidler i denne klassen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med et medikament i denne klassen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av legemidler i denne klassen med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av legemidler i denne klassen. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder atropin, homatropine, og skopolamin. Det kan ikke være spesifikke for Isopto Hyoscine. Vennligst les med forsiktighet.

For å bruke øyedråper (øyedråper) form av denne medisinen

For å bruke salve form av denne medisinen

Bruk denne medisinen bare som anvist. Ikke bruk mer av det og ikke bruke det oftere enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke sjansen for altfor mye medisin som blir absorbert i kroppen og sjansen for bivirkninger. Dette er spesielt viktig når legemidlet brukes hos spedbarn og barn, siden overdose er svært farlig hos spedbarn og barn.

Dose legemidler i denne klassen vil være forskjellig for ulike pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av disse legemidlene. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, og din doseringsplan er

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Når du har brukt denne medisinen i øynene

Disse effektene kan fortsette i flere dager etter at du slutter å bruke legemidlet. Men sjekk med legen din hvis de fortsetter lengre enn

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Riktig bruk av atropin, homatropine, og skopolamin

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Forholdsregler når du bruker Isopto Hyoscine

Isopto Hyoscine bivirkninger