komme i form for livet

Jeg har ikke tid; Jeg er for gammel-jeg kunne komme til meg selv; Jeg ville være for flau på et treningsstudio med alle disse passer unge mennesker rundt.

Mangel på fysisk aktivitet og ikke spise riktig mat, tatt sammen, er den nest største underliggende dødsårsak i USA. (Røyking er # 1 årsaken .; Trening kan hjelpe eldre mennesker føler seg bedre og nyte livet mer Ingen er for gammel eller for ute av form til å være mer aktiv,. Regelmessig trening kan forhindre eller utsette noen sykdommer som kreft, hjertesykdom, . eller diabetes Det kan også perk opp humøret og hjelpe depresjon også, være aktiv kan hjelpe eldre mennesker til å bli selvstendig og i stand til å fortsette å gjøre ting som å komme rundt eller kle seg.

Høres det kjent ut? Kanskje en av disse er årsaken til at du ikke er fysisk aktiv eller trener. Men, faktisk, forskere nå vet at det er vanligvis mer farlig å ikke trene, uansett hvor gammel du er. Og du trenger ikke å kjøpe fancy klær eller tilhører et treningsstudio for å bli mer aktive.

Alle har minne blips fra tid til annen – det ordet som er på spissen av tungen, eller huset nøkler som ikke er der du sverger du forlot dem. Etter hvert som du blir eldre, kan disse typer slip-ups bli enda mer vanlig og hyppig; Men du trenger ikke å trekke deg til hukommelsestap. Prøv 9 enkle trinn som kan bidra til å holde hjernen din skarp som du alder.

De fleste eldre mennesker ikke får nok fysisk aktivitet. Her er noen grunner til at de skal

Mangel på fysisk aktivitet og ikke spise riktig mat, tatt sammen, er den nest største underliggende dødsårsak i USA. (Røyking er # 1 årsaken.)

Trening kan hjelpe eldre mennesker føler seg bedre og nyte livet mer. Ingen er for gammel eller for ute av form til å være mer aktiv.

Regelmessig trening kan forhindre eller utsette noen sykdommer som kreft, hjertesykdommer eller diabetes. Det kan også perk opp humøret og hjelpe depresjon, også.

Å være aktiv kan hjelpe eldre mennesker til å bli selvstendig og i stand til å fortsette å gjøre ting som å komme rundt eller kle seg.

Så, gjør fysisk aktivitet en del av din hverdag. Finn ting du liker. Gå for livlig går. Sykle. Danse. Arbeidet rundt huset og i hagen. Ta vare på hagen din. Gå i trapper. Rake løv. Har en blanding av ting som holder deg i bevegelse og aktiv.

Det finnes fire typer oppgaver du trenger å gjøre for å få den rette blandingen av fysiske aktiviteter.

En -Be sikker på å få minst 30 minutter aktivitet som gjør at du puster hardere på de fleste eller alle dagene i uken. Det kalles “utholdenhet aktivitet”, fordi det bygger din energi eller “staying power”. Du trenger ikke å være aktiv i 30 minutter på en gang. Ti minutter av utholdenhet aktivitet om gangen er fine. Bare sørg for at disse 10-minutters økter legge opp til totalt 30 minutter de fleste dagene.

Hvor vanskelig trenger du å presse deg selv? En lege beskriver riktig nivå av innsats på denne måten: Hvis du kan snakke uten noen problemer i det hele tatt, er du ikke jobber hardt nok. Hvis du ikke kan snakke i det hele tatt, det er for vanskelig.