komme i form! Oprah trener viser deg hvordan

Fitness guru Bob Greene, Oprah Winfrey mangeårige personlige trener, har vært i bransjen 30 år. Så han har hørt vaskeri liste over unnskyldninger for ikke å trene og ikke spise riktig – fra ” hektisk timeplan ” cop-out til “Jeg har små barn hjemme,” og mange andre i mellom.

Greene, 52, har personlig overvinne disse hindringene, og andre. Han og kona har to små barn, slik at de vet om å passe inn trenings mellom foreldrenes ansvar. Han reiser, skriver bøker, foredrag, tog, og gjør opptredener på The Oprah Winfrey Show.

Nylig har han blitt mer opptatt av ikke bare om våre mindre enn fantastisk livsstilsvaner, men den skade de kan gjøre – for eksempel diabetes-epidemien. Det alarmer ham, sier han, fra et globalt og et personlig perspektiv: Begge foreldrene har type 2 diabetes.

“For det meste, type 2 kan forebygges,” sier han, som siterer forskning at et sunt kosthold og fysisk aktivitet gå en lang vei.

For å hjelpe de estimerte 23 millioner mennesker i USA med diabetes, har han skrevet den beste guiden liv til administrerende Diabetes og pre-diabetes, prinsippene for hans beste livet diett (sunn spising plan, kalori kontroll, fysisk aktivitet) til de som har blitt diagnostisert med diabetes eller fortalt at de er på grensen.

Greene har også nylig gitt ut sin første trenings DVD – Total Body Make DVD, rettet mot mennesker med hektiske timeplaner.

Til tross for hans egen hektisk timeplan, klarer Greene ikke bare å holde seg i toppform, men for å holde sine høyprofilerte klienter sunt også.

Mangel på motivasjon? Ikke et problem. Han vevd dusinvis av no-mislykkes tips inn i livet hans. Her deler han noen av sine beste – og kanskje overraskende – måter å holde motivasjonen oppe med vekttap og fitness mål

1. Få seriøs om din innsats

Greene vet at ikke alle vil stemme på sine friske meldinger. ” Når du starter et nytt program eller en ny bok, vil du nå kanskje 20% av leserne, “sier han.” Jeg vet ikke får altfor uryddig av statistikken. Jeg konsentrerer energien min på de som er villige til å endre sine liv.

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …