lemtrada

Alvorlige, noen ganger dødelige autoimmune tilstander, inkludert immun trombocytopeni og antiglomerular basalmembran sykdom kan forekomme. Komplette blodtellinger med differensial, serumkreatininnivået, og urinalysis med urincelletall bør overvåkes med jevne mellomrom i 48 måneder etter avsluttet behandling. Alvorlige og livstruende infusjonsreaksjoner er rapportert og kan oppstå etter to timers overvåking periode. Forrette i en innstilling som passer for å håndtere anafylaksi eller alvorlige infusjonsreaksjoner. Alemtuzumab kan øke risikoen for malignitet inkludert skjoldbruskkjertelkreft, melanom, og lymfoproliferativ sykdom. Baseline og årlig hud eksamen anbefales. På grunn av risikoen forbundet med alemtuzumab, er det kun tilgjengelig gjennom begrenset distribusjon under en risikovurdering Mitigation Strategy (REMS) program.

Bruker For Lemtrada

Terapeutisk Klasse: Immunologiske Agent

Farmakologisk Klasse: monoklonalt antistoff

Dette legemidlet er kun tilgjengelig gjennom en begrenset tilgang program. Leger som er registrert i begrenset program kan skrive en resept for denne medisinen.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av alemtuzumab injeksjon i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier på forholdet mellom alder til effektene av alemtuzumab injeksjon er ikke utført i geriatrisk befolkningen. Imidlertid er geriatriske spesifikke problemer som ville begrense nytten av alemtuzumab injeksjon hos eldre ikke forventet.

Før du bruker Lemtrada

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du mottar dette legemidlet, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder alemtuzumab. Det kan ikke være spesifikke for Lemtrada. Vennligst les med forsiktighet.

En sykepleier eller annet utdannet helsepersonell vil gi deg denne medisinen. Dette legemidlet gis gjennom en nål plasseres i en av venene.

Denne medisinen er vanligvis gitt for 2 behandlinger. Du vil motta denne medisinen i 5 påfølgende dager for den første behandlingsforløpet og for 3 dager ca 1 år senere for andre behandlingsforløpet. Hver behandling tar vanligvis ca fire timer per dag.

Du vil motta medisiner for å hindre allergiske reaksjoner (f.eks steroider) før du starter behandling med alemtuzumab.

Du må melde deg på et forskrivning program kalt Lemtrada ™ REMS program for å begynne å motta alemtuzumab. Legen din vil forklare programmet og har du registrerer et innmeldingsskjema. Sørg for å spørre legen din dersom du har noen spørsmål om Lemtrada ™ REMS forskrivning program. Det er svært viktig at du forstår og følger alle instruksjonene for programmet.

Denne medisinen bør komme med en Medisinering Guide. Les og følg instruksjonene nøye. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Det er svært viktig at legen din sjekke deg på regelmessige besøk for å sikre at denne medisinen fungerer som den skal. Blod og urin tester kan være nødvendig å se etter eventuelle uønskede effekter. Det er viktig at legen din sjekke huden din for melanom (tumor) årlig.

Ikke bruk denne medisinen hvis du også får Campath®.

Denne medisinen kan forårsake en sjelden, men alvorlig type allergisk reaksjon som kalles en infusjonsreaksjon. Dette kan være livstruende og krever øyeblikkelig legehjelp. Fortell legen din med en gang hvis du begynner å ha en hoste, svelgevansker, svimmelhet, rask hjerterytme, problemer med å puste, tetthet i brystet, hevelse i ansiktet eller hender, feber, frysninger, kløe eller elveblest, eller svimmelhet eller besvimelse mens du er motta denne medisinen.

Denne medisinen kan øke risikoen for kreft, inkludert skjoldbruskkjertelen, hud eller lymfeknuter. Ring legen din med en gang hvis du har en ny klump eller hevelse i halsen, hoste, heshet eller stemmeforandringer, nakkesmerter, eller problemer med å puste eller svelge.

Denne medisinen kan forårsake autoimmune sykdommer, inkludert immun trombocytopeni (ITP). Fortell legen din med en gang hvis du har en blodig nese, hoste eller spytter opp blod, små røde eller lilla flekker på huden, eller tyngre enn vanlig eller uregelmessige månedlige perioder.

Denne medisinen kan føre til en alvorlig nyre problem som kalles anti-glomerulær basalmembran sykdom. Ring legen din med en gang hvis du har blod i urinen, hoste opp blod, hevelse i bena eller føttene.

Mens du blir behandlet med alemtuzumab, og etter at du slutter behandlingen med det, ikke har noen vaksinasjoner (vaksiner) uten legens godkjennelse. Du skal motta levende vaksiner i minst 6 uker før oppstart av behandling med denne medisinen. Alemtuzumab kan senke kroppens motstand, og det er en sjanse du kanskje få infeksjon immunisering er ment å forhindre. I tillegg bør andre personer som bor i din husstand ikke ta oral polio vaksine siden det er en sjanse de kunne passere polio virus videre til deg. Unngå også personer som har tatt oral polio vaksine i løpet av de siste månedene. Ikke komme nær dem, og ikke bo i samme rom med dem på veldig lenge. Hvis du ikke kan ta disse forholdsreglene, bør du vurdere iført en beskyttende ansiktsmaske som dekker nese og munn.

Riktig bruk av alemtuzumab

Alemtuzumab kan midlertidig redusere antall hvite blodlegemer i blodet, noe som vil øke risikoen for å få en infeksjon. Den kan også redusere antallet av blodplater, som er nødvendige for riktig blodpropp. Hvis dette skjer, disse er forholdsregler du kan ta, spesielt når blodprosent er lav, for å redusere risikoen for infeksjon eller blødning

Denne medisinen kan øke risikoen for å utvikle infeksjoner. Unngå å være i nærheten folk som er syke eller har infeksjoner mens du bruker denne medisinen. Vask hendene ofte. Fortell legen din dersom du har noen form for infeksjon før du begynner å bruke legemidlet. Også fortelle legen din dersom du noen gang har hatt en infeksjon som ikke ville gå bort eller en infeksjon som fortsatte å komme tilbake. Fortell legen din med en gang hvis du har vært utsatt for noen med vannkopper.

Hvis du er en kvinne, bør du ha en human papilloma virus (HPV) screening hvert år for å unngå å få en HPV-infeksjon.

Du må ha en hudtest for tuberkulose (TB) før du begynner å bruke legemidlet. Fortell legen din dersom du eller noen i ditt hjem noen gang har hatt en positiv TB hudtest eller vært utsatt for tuberkulose.

Ikke spis matvarer som kan inneholde en bakterie som heter Listeria, som for eksempel deli melk, upasteurisert melk og melkeprodukter, eller ikke riktig tilberedt kjøtt, sjømat eller kylling. Pass på at maten du spiser som kan inneholde listeria er oppvarmet godt når du mottar dette legemidlet.

Fortell legen din dersom du er gravid, planlegger å bli gravid, eller ammer. Bruk en effektiv form for prevensjon for å hindre fra å bli gravid mens du får dette legemidlet og i 4 måneder etter at behandlingen avsluttes.

Fortell legen din med en gang hvis du har uforklarlig vektøkning eller tap, forstoppelse, rask, pounding, eller ujevn hjerterytme, kuldefølelse, hevelse av øyet. Disse kan være symptomer på en skjoldbrusk problem.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Forholdsregler når du bruker Lemtrada

Sjekk med din lege eller sykepleier umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

Lemtrada bivirkninger

Lemtrada (alemtuzumab)

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Multippel Sklerose Copaxone, Tecfidera, Avonex, Aubagio, Gilenya, Ampyra, Tysabri, Betaseron, Rebif, interferon beta-1a, dimetylfumarat, mitoxantrone, Glatopa, glatirameracetat, natalizumab, fingolimod, teriflunomide, dalfampridine, Extavia, Novantrone, Rebif Rebidose, Avonex Pen, prednison

 eller gå delta i Lemtrada støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.