lida mantelen lokal applikasjon

Beslag, hjertestans og død er rapportert hos pasienter under 3 år gammel når lidokain løsning 2% ikke ble gitt i henhold til dosering og administrasjon. Dette stoffet bør ikke brukes for teething smerte og kun gis til pasienter under 3 år gammel når det er absolutt nødvendig.

Bruker For Lida Mantle

Terapeutisk Klasse: Bedøvelse, Lokalt

Kjemisk Klasse: Amino Amid

Lidokain viskøs aktuell løsning er også brukt til å behandle sår munn eller svelg og også redusere gagging under opptak av røntgenbilder og tann inntrykk.

Lidokain hud patch brukes til å lindre smerter forårsaket av helvetesild (postherpetisk nevralgi).

Lidokain tilhører familien av legemidler som kalles lokalanestetika. Denne medisinen forhindrer smerter ved å blokkere signalene på nerveendene i huden. Denne medisinen ikke føre til bevisstløshet som generelle anestetika gjøre når det brukes for kirurgi.

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Før du bruker Lida Mantle

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

På grunn av denne medisinen sin giftighet, bør det brukes med ekstrem forsiktighet hos barn yngre enn 3 år, først etter andre medisiner har blitt vurdert eller funnet ineffektiv. Anbefalt dosering bør ikke overskrides, og pasienten bør overvåkes nøye under behandlingen. Ikke gi lidokain viskøs aktuell løsning for teething smerte.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av lidokain hud patch i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av lidokain aktuell i geriatriske pasienter. Men på grunn av denne medisinen sin giftighet, det bør brukes med forsiktighet, etter at andre legemidler er blitt vurdert eller funnet ineffektiv. Anbefalt dosering bør ikke overskrides, og pasienten bør overvåkes nøye under behandlingen.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder lidokain. Det kan ikke være spesifikke for Lida Mantle. Vennligst les med forsiktighet.

Bruk dette legemidlet nøyaktig som anvist av legen din. Ikke bruk det for andre tilstander uten først å sjekke med legen din. Denne medisinen kan forårsake uønskede effekter hvis det brukes for mye, fordi mer av det er absorbert i kroppen gjennom huden.

Dette legemidlet skal kun brukes til problemer blir behandlet av legen din. Sjekk med legen din før du bruker den for andre problemer, særlig hvis du tror at en infeksjon kan være til stede. Denne medisinen skal ikke brukes til å behandle visse typer hudinfeksjoner eller alvorlige problemer, for eksempel alvorlige brannskader.

Hvis du bruker aktuell gelé eller salve

Hvis du bruker viskøs aktuell løsning

Hvis du bruker hud patch

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Riktig bruk av lidokain

Hvis du glemmer å bruke eller endre en lapp, sette en på så snart du kan. Hvis det er nesten på tide å sette på din neste patch, vente til da for å påføre et nytt plaster og hoppe den du savnet. Ikke påfør ekstra lapper for å gjøre opp for en glemt dose.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Etter å ha fjernet en brukt patch, kaste lappen i to med den klebrige siden sammen. Sørg for å kaste det ut av rekkevidde for barn og kjæledyr.

Det er svært viktig at legen din sjekke deg nøye for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av dette legemidlet.

Hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av få dager, eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.

Forholdsregler når du bruker Lida Mantle

Sjekk med legen din med en gang hvis du har utslett, brennende, stikkende, hevelse, eller irritasjon av huden etter bruk av dette legemidlet.

Etter bruk denne medisinen på huden til barnet ditt, se barnet nøye for å sørge for at han eller hun ikke får noen av medisinen i øynene eller munnen. Lidokain kan forårsake alvorlige bivirkninger, spesielt hos barn, hvis den kommer inn i munnen og svelget.

Hvis du bruker viskøs aktuell løsning medisin i munnen eller halsen, være oppmerksom på tegn på toksisitet. Hvis du eller barnet ditt erfaring apati, grunne pust, eller kramper etter bruk av denne medisinen, søke øyeblikkelig legehjelp og ikke gi noen flere doser.

Hvis du bruker denne medisinen i munnen eller halsen, ikke spise eller drikke noe for en time etter bruk. Når dette legemidlet brukes på disse områdene, kan det føre til svelge og kveles problemer. Ikke tygg tyggegummi eller mat mens munnen eller halsen føles nummen etter at du bruker denne medisinen. Du kan ved et uhell bite tungen eller innsiden av kinnene.

Varme kan føre til at lidokain i oppdateringen for å bli absorbert i kroppen din raskere. Dette kan øke sjansen for alvorlige bivirkninger eller en overdose. Mens du bruker denne medisinen, ikke bruk en varmepute, varmeteppe, varme eller lysrørene, badstue, sunlamp, eller en oppvarmet vannseng, og ikke sole seg.

Ikke bruk kosmetikk eller andre hudpleieprodukter på de behandlede hudområder.

Ikke ta andre legemidler med mindre de har blitt diskutert med legen din. Dette inkluderer resept eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisiner og urte eller vitamintilskudd.

Lida Mantle bivirkninger

LidaMantle (lidokain aktuell)

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Smerte tramadol, oksykodon, Paracetamol, Tylenol, naproxen, aspirin

Hemorroider lidokain aktuell, hydrokortison aktuell, fenylefrin aktuell, Proctozone HC, Anusol-HC

Anal kløe lidokain aktuell, hydrokortison aktuell, fenylefrin aktuell, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC

Lokal anestesi lidokain oftalmisk, Lidoderm, kokain aktuell, bupivakain