lidokain intradermal

Terapeutisk Klasse: Bedøvelse, Lokalt

Bruker For lidokain

Kjemisk Klasse: Amino Amid

Lidokain tilhører familien av legemidler som kalles lokalanestetika. lidokain forhindrer smerter ved å blokkere signalene på nerveendene i huden. lidokain ikke medfører bevisstløshet som generelle anestetika gjøre når det brukes for kirurgi.

lidokain skal gis bare av eller under direkte oppsyn av legen din.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For lidokain, skal de følgende anses

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på lidokain eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av lidokain injeksjon hos barn yngre enn 3 år. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier på forholdet mellom alder til effektene av lidokain injeksjon er ikke utført i geriatrisk befolkningen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Før du bruker lidokain

Studier hos kvinner tyder på at denne medisinen utgjør minimal risiko for spedbarnet når det brukes under amming.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du mottar lidokain, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av lidokain med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av lidokain med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av lidokain med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av lidokain. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

En sykepleier eller annet utdannet helsepersonell vil gi deg lidokain. lidokain gis ved å plassere en spesiell runde container på huden din. Beholderen presser medisin inn i huden, og bruker ikke en nål til å gjøre dette. Du eller barnet ditt vil høre en spratt støy når medisinen blir gitt.

lidokain er for bruk på bare huden. Det vil ikke bli brukt på hudområder som har kutt eller skraper. Ikke få det i øynene, nesen eller munnen. Hvis det blir på disse områdene, skyll den av med en gang.

Det er svært viktig at legen din sjekke deg nøye for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av lidokain.

Ikke la barnet få noe av medisinen i munnen. lidokain kan forårsake alvorlige bivirkninger, spesielt hos barn, hvis noen av den kommer inn i munnen og svelget.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med din lege eller sykepleier umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Riktig bruk av lidokain

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Anestesi fentanyl, lidokain, hyoscyamin, ketamin, propofol

Arytmi amiodaron, propranolol, verapamil, lidokain, Inderal, Tikosyn

Ventrikkelflimmer amiodaron, lidokain, vasopressin, Pacerone, Cordarone, Pitressin

Ventrikkeltakykardi atenolol, amiodaron, propranolol, lidokain, flekainid, Inderal

Forholdsregler når du bruker lidokain

lidokain bivirkninger

lidokain