lidokain og hydrokortison (lokal applikasjon rute, rektalt) forholdsregler

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av dette legemidlet.

Hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av få dager, eller hvis de blir verre, sjekk med legen din.

Bruke for mye av denne medisinen eller bruker det for lang tid kan øke risikoen for å få binyrene problemer. Risikoen er større for barn og for pasienter som bruker store mengder i en lang tid. Snakk med legen din dersom du eller barnet ditt har mer enn én av disse symptomene mens du bruker denne medisinen: tåkesyn, svimmelhet eller besvimelse, rask, uregelmessig, eller bankende hjerteslag, økt tørst eller vannlating, irritabilitet, eller uvanlig tretthet eller svakhet .

Etter bruk denne medisinen på huden til barnet ditt, se barnet nøye for å sørge for at han eller hun ikke får noen av medisinen i øynene eller munnen. Denne medisinen kan forårsake alvorlige bivirkninger, spesielt hos barn, hvis den kommer inn i munnen og svelget.

Slutt å bruke denne medisinen og sjekk med legen din med en gang hvis du eller barnet ditt har en hud utslett, brennende, stikkende, hevelse, eller irritasjon på huden.

Ikke bruk kosmetikk eller andre hudpleieprodukter på de behandlede hudområder.