lidokain og prilokain aktuell

Terapeutisk Klasse: Bedøvelse Kombinasjon

Bruker For lidokain og prilokain

Kjemisk Klasse: Amino Amid

lidokain og prilokain er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For lidokain og prilokain, skal de følgende anses

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på lidokain og prilokain eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier utført hittil ikke har vist pediatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av lidokain og prilokain aktuell krem ​​hos barn. Men på grunn av lidokain og prilokain giftighet, det bør brukes med forsiktighet, etter at andre legemidler er blitt vurdert eller funnet ineffektiv. Anbefalt dosering bør ikke overskrides, og pasienten bør overvåkes nøye under behandlingen.

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av lidokain og prilokain aktuell krem ​​hos eldre. Men eldre pasienter er mer sannsynlig å ha aldersrelaterte nyre- eller leverproblemer, som kan kreve forsiktighet og en justering av dosen for pasienter som får lidokain og prilokain aktuell krem.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Før du bruker lidokain og prilokain

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar lidokain og prilokain, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av lidokain og prilokain med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av lidokain og prilokain. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

En sykepleier eller annet kvalifisert helsepersonell vil gjelde lidokain og prilokain til deg eller barnet ditt før en medisinsk prosedyre på et sykehus eller klinikk.

Du kan bli undervist i hvordan å bruke lidokain og prilokain til deg selv eller barnet ditt hjemme før medisinsk prosedyre. Bruk lidokain og prilokain nøyaktig som anvist av legen din. Ikke bruk det for andre tilstander uten først å sjekke med legen din. lidokain og prilokain kan forårsake uønskede effekter hvis for mye blir brukt, fordi mer av det absorberes gjennom huden.

Ikke påfør lidokain og prilokain på åpne sår, brannsår, eller ødelagt eller betent hud, med mindre annet er regissert av legen din.

Vær forsiktig så du ikke får noen av lidokain og prilokain i øynene, fordi det kan føre til alvorlig irritasjon i øynene. Hvis noen av medisinen får i øyet, ikke gni eller tørke øyet, selv om det gjør vondt. Skyll øyet med vann og ringe legen din med en gang.

Vær forsiktig så du ikke får noen av lidokain og prilokain i ørene, fordi det kan føre til alvorlige hørselsproblemer. Hvis noen av medisinen får inn i øret, vaske øret med vann og ringe legen din med en gang.

Vær forsiktig så du ikke får noen av lidokain og prilokain i munnen. Alvorlige bivirkninger kan oppstå hvis medisinen er svelget.

lidokain og prilokain kommer med pasient instruksjoner. Les og følg disse instruksjonene nøye. Spør legen din hvis du har spørsmål.

Å bruke

Den dose av lidokain og prilokain vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av lidokain og prilokain. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Riktig bruk av lidokain og prilokain

Det er svært viktig at legen din sjekke deg eller barnet ditt nøye for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av lidokain og prilokain.

Ikke bruk lidokain og prilokain på en baby yngre enn 3 måneder med mindre barnets lege forteller deg. Små babyer kan ha flere uønskede effekter hvis for mye blir brukt og absorberes gjennom huden. Hvis du bruker lidokain og prilokain på en baby yngre enn 3 måneder, kan blodprøver for å se etter uønskede effekter.

lidokain og prilokain kan føre til alvorlige typer av allergiske reaksjoner, inkludert anafylaksi. Anafylaksi kan være livstruende og krever øyeblikkelig legehjelp. Ring legen din med en gang hvis du eller barnet ditt har utslett, kløe, heshet, pustevansker, problemer med å svelge, eller noen hevelse av hender, ansikt eller munn når du har fått medisin.

lidokain og prilokain kan forårsake en sjelden, men alvorlig blod problem kalt methemoglobinemi. Fjern kremen og ringe legen din med en gang hvis du eller barnet ditt utvikler en blå eller blåaktig lilla farge på leppene, negler, eller hud, eller har hodepine, svimmelhet, besvimelse, søvnighet, eller problemer med å puste.

Bruke for mye av lidokain og prilokain eller bruker det på et stort område av huden kan forårsake alvorlige uønskede effekter. Fjern kremen og kontakte legen din umiddelbart hvis du eller barnet ditt har noen av disse symptomene: svimmelhet, svimmelhet, synsproblemer, uregelmessig eller langsom hjerterytme, problemer med å puste, eller kramper.

I løpet av den tiden at huden føles nummen, kan alvorlig skade oppstå. Vær spesielt nøye med å unngå skader før nummenhet slites av, og du eller barnet ditt har normal følelse i området. Ikke klø eller gni området, og tillater ikke veldig varme eller svært kalde gjenstander for å røre den.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Forholdsregler når du bruker lidokain og prilokain

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

lidokain og prilokain bivirkninger

lidokain / prilokain aktuell

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Anestesi fentanyl, lidokain aktuell, hyoscyamin, ketamin, propofol, Levsin, glycopyrrolate, succinylcholine, Robinul, Stadol, butorphanol, Nubain, rokuronium-, Emla, benzokain aktuell, Talwin, nalbufin, Diprivan, etomidate, pentazocin, Xylocaine Jelly, halotan, sevoflurane

 eller gå bli med lidokain / prilokain støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.