lorazepam (injeksjon rute) forholdsregler

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen etter at du mottar dette legemidlet for å sikre at det fungerer som det skal, og for å se etter eventuelle uønskede effekter.

Ved hjelp av denne medisinen mens du er gravid kan skade det ufødte barnet. Hvis du tror du har blitt gravid, legen din med en gang.

Denne medisinen kan forårsake døsighet, problemer med å tenke, problemer med å kontrollere bevegelser, eller problemer med å se klart. Sørg for at du vet hvordan du reagerer på legemidlet før du kjører, bruker maskiner, eller gjøre noe annet som kan være farlig hvis du ikke er på vakt eller i stand til å tenke eller se godt.

Dersom du utvikler noen uvanlige eller merkelige tanker og atferd mens du tar lorazepam injeksjon, sørg for å diskutere det med legen din. Noen endringer som har skjedd i mennesker tar denne medisinen er som de sett i mennesker som drikker for mye alkohol. Andre endringer kan være forvirring, agitasjon og hallusinasjoner (se, høre eller føle ting som ikke er der).

Dette legemidlet vil legge til effekter av alkohol og andre sentralnervesystemet (CNS) depressiva. CNS depressiva er medisiner som senker nervesystemet, som kan forårsake døsighet eller gjøre deg mindre våken. Noen eksempler på CNS depressiva er antihistaminer eller medisin for høysnue, allergier, eller forkjølelse, beroligende midler, beroligende midler, eller sovemidler, reseptbelagte smerte medisin eller narkotika, barbiturater (brukes for krampeanfall), muskelavslappende, eller bedøvelsesmidler (numbing medisiner), inkludert noen dental anestesi. Denne effekten kan vare i noen dager etter at du slutter å ta denne medisinen. Sjekk med legen din før du tar noen av de ovennevnte mens du bruker denne medisinen.