mat feil som kan komme i veien for å spise sunt

Vi ønsker alle å spise et sunt kosthold som hjelper oss føles bra og bidrar til å hindre kroniske sykdommer. Men mange av oss gjør mat feil som kan holde oss fra å få den største nærings bang fra maten vår bukk.

Her er noen vanlige diett feil at selv mat-kunnskapsrike forbrukere gjør

Når frukt og grønnsaker er høstet, begynner de å miste noen av sine vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Så å holde dem i skarpere hele uken lenge kan bety rane deg av ernæring.

I stedet kjøper ferske råvarer hver dagene og supplere den med frossen frukt og grønnsaker. Frozen råvarer er høstet på sitt høydepunkt og flash-frosset umiddelbart, som beskytter næringsstoffer fra å bryte ned i opptil et år i fryseren. Se etter frosne råvarer uten sauser eller sirup tilsatt.

Bearbeidede matvarer har en tendens til å ha mer natrium og mettet fett, og mindre fiber og næringsstoffer. I stedet begynner med ferske, hele matvarer så mye som mulig. Når du velger convenience produkter, se etter de som inneholder hele korn (som hel-hvete brød og hot dog boller, hele korn tortillas, og hel-korn blanding pasta), har ingen trans fett, og er lav i mettet fett ( som flaske marinara laget med olivenolje, lett salat dressing laget med raps eller olivenolje, og noen broderlig eller tomat-baserte supper.)

“Ifølge vår forskning, gjennomsnittlig voksen kjøper et måltid eller snack fra en restaurant 5,8 ganger per uke”, sier Annika Stensson, direktør for mediekontakt for National Restaurant Association.

Faktisk er 46,4% av maten dollar brukt innen restaurantbransjen. Og mye av det går for takeaway: Omtrent 58% av restaurant trafikken i 2001 var spesielt for takeaway og levering, ifølge National Restaurant Association statistikk.

En grunn til å spise mer måltider er å bidra til å forhindre fedme. I en fersk Agricultural Research Service studie av menn og kvinner i alderen 31-50, de som fikk mer av deres totale kalorier fra vanlige fast-food restauranter var sannsynlig å ha en høyere kroppsmasseindeks (BMI).

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup