oppfølging omsorg etter kosmetisk kirurgi – fra Cleveland Clinic

Du har hatt kosmetisk kirurgi eller rekonstruktiv kirurgi og nå må du lære om forsiktig oppfølging.

Hvor lenge vil min nye ser vare? Hvis jeg har hatt injeksjoner, hvor ofte må jeg få nye injeksjoner for å opprettholde utseendet; Når bør jeg begynne å tenke på noen oppfølging kosmetiske operasjoner jeg trenger; Hvis jeg har hatt en face-lift, nakke lift, eller annen type ansikts løft, trenger jeg å få det gjort på nytt på et punkt; Hvordan vil disse operasjoner påvirke min forsikring? Vil mine premiene øke, og vil min fremtid dekningen bli påvirket? Hvordan har denne type kirurgi påvirket andre pasienters forsikring?

Legen din uten tvil har allerede gitt deg instruksjoner for umiddelbar omsorg du trenger etter kosmetisk kirurgi. Men kosmetisk kirurgi er ikke som andre operasjoner. Oppfølging innebærer en forpliktelse fra deg og legen din for å opprettholde din nytt utseende for så lenge som mulig. Den spesifikke oppfølging du trenger kommer til å avhenge av hvilken type kosmetisk kirurgi du hadde, din alder, din livsstil, og dine forventninger.

Det er mulig du kan ha behov for oppfølging kosmetisk kirurgi for å rette opp et problem som oppstår fra den første operasjonen, for eksempel en sprukket bryst implantat. Du kan også trenge oppfølging kirurgi hvis du ikke er fornøyd med de første resultatene.

Husk det kan ta flere uker eller måneder før du kan nøyaktig vurdere din nytt utseende. Pass på at du gir deg selv nok tid til å gro fra prosedyren du hadde før du analysere resultatene.

For å hjelpe deg med oppfølging, her er spørsmål å spørre legen din

Du valgte kosmetisk kirurgi for å forbedre livet ditt og se. Så det er viktig å diskutere hver bekymring du har med legen din.

KILDER

Society of Plastic Surgeons: “Kosmetiske prosedyrer.”

Cleveland Clinic: “Kosmetisk kirurgi oppfølging.”

Johns Hopkins Medicine: “ansiktsløftning”.

Flott! Det er alltid nye tips som kan gjøre huden din ser bedre.

Få huden du vil med vår personlige hud evaluator.

Se om det er riktig for deg, og hvis det er trygt å gjøre hjemme.

Fakta om kirurgiske prosedyrer.

Hva du skal bruke og hvor du skal bruke den.

Peeling, dermabrasion, lasere. Hvilken er best for huden din?

Finne alternativer for et yngre utseende halsen.

Sannheten om hva som hjelper og hva som ikke virker.