skjule rynker: 8 skjule løsninger

Minimer rynker og fine linjer med disse åtte tipsene

Med alderen blir huden tørrere, noe som gjør rynker skiller seg ut mer. Ta med at fuktighet tilbake for å bekjempe fine linjer.

Se etter en fuktighetskrem med hyaluronsyre, som trekker i vann og plumps huden, sier Joshua Zeichner, MD. Han er direktør for kosmetisk og klinisk forskning i dermatologi ved Mount Sinai Medical Center i New York.

Retinoider anspore huden din til å gjøre mer kollagen, som bekjemper rynker. Du kan kjøpe produkter laget med retinol over disk, eller få resept-styrke retinoider gjennom legen din. Både “har blitt godt undersøkt for rynker, og arbeid”, sier Zeichner.

Bruk dem som anvist, og være tålmodig. De fleste produktene ta alt fra 6 uker til 3 måneder for å arbeide.

Bruk solkrem, også. Retinoider kan gjøre huden mer følsom for solen. Iført solkrem hver dag kan også hjelpe deg med å forhindre fremtidige rynker.

Ta det rolig. Prøv bare én eller to anti-aging produkter på en gang.

Bruk av for mange har en tendens til å irritere huden, noe som kan gjøre tegn på aldring mer synlig. Det er best å starte med ett produkt og legge et annet produkt etter en måned eller så.

Se etter ingredienser som vitamin C eller beskrivelser inkludert “peptid teknologi” eller “vekstfaktor teknologi.

Etter at du fukte, glatt på en primer før du legger på foundation.

“Bruk av primer som en makeup base er nøkkelen til mykgjørende rynker”, sier Jaclyn Peresetsky, en makeup artist og medeier av Skin Perfect Clinic i Ohio.

Velg en med en silikon base, som fyller ujevn hud tekstur og fine linjer.

Tunge matte formler gjøre huden din ser eldre. En fuktighetsgivende, er ren fundament beste.

Trenger mer dekning for å skjule mørke flekker eller urenheter? Lett trykk en concealer på mørke flekker før du påfører foundation.

Heavy dekning på fine linjer og rynker trekker oppmerksomhet til dem.