sorg: gråt kan hjelpe – emneoversikt

Crying er en naturlig reaksjon på tap. Når du er sorg, kan en trist film, en enkel hilsen, eller til og med et smil føre deg til å gråte.

Hvis du har besluttet å kle seg som en skremmende, skumle tegn denne Halloween, vil du sannsynligvis ha rikelig med selskap. Hekser, zombier, spøkelser, vampyrer og varulver er flerårig favoritter av både unge og gamle; Du bør også vite, men at de fleste av disse tegnene har medisinsk og psykologisk “bagasje”, sier en håndfull eksperter som studerer dem; Så ikke bare ta med en ampulle med blod eller noen magisk trylledrikk å gjøre din karakter mer troverdig. Finn ut mulig medisinsk og psykologisk …

Bidrar til å utløse følelser. Mange rapporterer at de føler seg bedre etter gråt. Noen mennesker sier at de trenger å gråte for å slippe sine følelser, og dermed hjelper dem håndtere kravene som stilles til dem; Hjelper deg å tilpasse seg triste situasjoner; La andre folk få vite at du føler smerte og trenger trøst. Crying er en sosialt akseptabel måte å uttrykke sinne, frykt eller skam.