sorg, savn, og takle tap (pdqâ®): støttende omsorg [] -cultural reaksjoner på sorg og tap

Kulturer har ulike måter å takle døden.

Gastrointestinal stromal tumor er en sykdom der unormale celler form i vev i mage-tarmkanalen; Den gastrointestinale (GI) er en del av kroppens fordøyelsessystemet. Det hjelper til å fordøye maten og tar næringsstoffer (vitaminer, mineraler, karbohydrater, fett, proteiner og vann) fra mat slik at de kan brukes av kroppen. GI-systemet består av følgende organ; Mage; Tynntarmen; Tykktarmen (colon); Gastrointestinal stromal tumor (GIST) …

Individuelle, personlige opplevelser av sorg er lik i ulike kulturer.

De måter som folk i alle kulturer føler sorg personlig er like. Dette har vist seg å være sant, selv om ulike kulturer har ulike sorg seremonier og tradisjoner for å uttrykke sorg.

Kulturelle problemer som påvirker mennesker som arbeider med tapet av en kjær inkludere ritualer, tro og roller.

Hjelpe familiemedlemmer takle død av en kjær inkluderer å vise respekt for familiens kultur og hvordan de hedre død. Følgende spørsmål kan hjelpe omsorgspersoner lære hva som trengs av personens kultur

Død, sorg og sorg er normale livshendelser. Alle kulturer har en praksis som best oppfyller deres behov for å håndtere døden. Pleiere som forstår hvordan ulike kulturer reagerer på døden kan hjelpe pasienter med disse kulturene arbeid gjennom sin egen normal sorgprosessen.

Denne informasjonen er produsert og levert av Nationa; Cance; Institute (). Informasjonen i dette emnet kan ha endret seg siden den ble skrevet. For den mest oppdaterte informasjonen, ta kontakt med Nationa; Cance; Institute via Internett nettsted på http: /; cancer.gov eller ring 1-800-4-kreft.

 Offentlig informasjon fra National Cancer Institute