sunne brød maskin oppskrifter

Noen mennesker elsker å kna brød. Kanskje det beroliger dem eller hjelper dem til å arbeide ut frustrasjoner. Den brød maskin er det perfekte apparatet for alle andre – de som elsker lukten og smaken av nybakt brød og rundstykker, men ikke har behov for å kna.

Den dagen jeg tok min brød maskin hjemme år siden var den dagen jeg pensjonert fra hele “blanding, elting, først stiger” seremoni av brød gjør. Jeg skal være ærlig med deg, men – jeg er ikke gal om plassen brødene bakt i brød maskin. Det er derfor jeg er en “deig syklus” slags gal. På denne måten har du det beste fra begge verdener. Du kommer til å hoppe over miksing, elting og først stiger, ja. Men så tar du over og forme din brød eller rundstykker, la dem stige i nærheten av din forvarming ovnen, og stek dem på den gammeldagse måten.

Deigen syklus betyr brød maskin kan gjøre det meste av arbeidet for deg selv om du gjør pizza skorpe, rundstykker eller baguetter. Når du trykker på “deigen syklus” knappen, stopper maskinen prosessen etter det første stiger slik at du kan danne dough. Deretter stiger i sin nye form i ca 45 minutter, og da er det inn i ovnen.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup