sunne spise: italiensk, tex-mex, puber, delikatessebutikker, og mer

Svinekjøtt stekt ris, taco øverstkommanderende, cheeseburger hele veien …. uansett hva slags restaurant du liker, sjansene er at menyen er lastet med diett-busting alternativer.

Og siden mange mennesker i verden spiser nesten 24% av våre måltider på restauranter, ifølge National Restaurant Association, noe som gjør dårlige valg når vi spiser ute kan virkelig skape kaos på våre waistlines.

Den gode nyheten er at, bevæpnet med litt kunnskap, kan du sette sammen et sunnere måltid på nesten hvilken som helst restaurant.

“Gode valg består av måltider som har massevis av frukt og grønnsaker, mager fisk eller kylling, magert kjøtt, veggie-baserte sauser i stedet for krem ​​sauser – det er alltid sunne alternativer på hver restaurant meny”, sier Sheila Cohn, RD en talsperson for National Restaurant Association.

Eksperter tok oss gjennom en rekke menyer, fra deli fare til italiensk, for en steg-for-steg guide til å spise ute lys.

Fordelen med en deli-type restaurant er at du har mer kontroll over hva du spiser “, sier Rick Hall, RD, av Phoenix». Ofte en deli gir deg muligheten til å bygge din egen sandwich, slik at du kan velge grossist hvete brød, rug eller pumpernikkelbrød – noe som ikke bare er ren hvit brød.

Utover brød, være forsiktig med kjøtt og ost.

Såvidt kjøttet går, kan mye av kjøttpålegg være høy i salt, så natrium kan være en bekymring “, sier Hall, som er foreleser ved Arizona State University på ernæringsspørsmål.” Pepperoni, salami, genoa .. . disse har en tendens til å være høy i fett og salt, og oster tendens til å være høy i fett, så gå lett på disse, og velger lav-fett kalkun eller lav-fett skinke.

Deretter begynne å legge grønnsaker.

Når du bygger en sandwich, velger store mengder grønnsaker, som tomater, agurk, grønn paprika og rød paprika, som legger mye næringsstoffer, “sier Hall.” Og for sauser, hopper Mayo og gå for sennep eller en liten mengde olivenolje og eddik, kanskje med litt pepper for krydder.

Jeg har vært i Kina », sier Hall.” Jeg har spist en typisk kinesisk kosthold, og det er ingenting som vi har her i Amerika. Det er høy i ris, og det er høy i grønnsaker, men ikke høy i sukkerholdige sauser.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup