tyggegummi contouring kirurgi: for tannkjøttet som er for høyt eller for lavt

Oral Health Trends

Hvis tannkjøttet hvile for lavt eller for høyt på tennene dine og du ikke er fornøyd med ditt smil, kan du være en kandidat for tyggegummi konturer kirurgi. Også kalt tannkjøtt omforming eller vev sculpting, kan denne kosmetiske dental prosedyre jevne ut en ujevn tannkjøttet og gi deg et smil du kan være stolt av.

En rekke ting kan føre til at tannkjøttet til å være for lavt eller for høyt. Tannkjøttet som dekker en stor del av tennene kan gjøre tennene ser små. Dette kan være et resultat av genetikk, en bestemt helseproblem, eller tar visse reseptbelagte legemidler.

Tannkjøttet som er for høy, og gjør tennene vises lenge er ofte forårsaket av tannkjøtt lavkonjunktur, en tilstand der tannkjøttet trekker tilbake fra en tann og eksponerer tannen er roten. Ikke bare kan tannkjøttet trekker gjøre tennene ser lenge, kan det føre til alvorlige tannproblemer som forfall og tap av tenner. Gum resesjon kan også være et tegn på periodontal sykdom, forverring av de bærende konstruksjoner av tennene (tannkjøttet og bein).

Gum konturer alene regnes som en kosmetisk prosedyre. Mesteparten av tiden er det ikke medisinsk nødvendig. De fleste mennesker har sine tannkjøttet er endret for å forbedre utseendet på sine smil. Men noen mennesker gjennomgå tyggegummi contouring kirurgi som en del av andre nødvendige periodontale prosedyrer, for eksempel krone forlengelse, pocket reduksjon, og regenerativ prosedyrer.

Gum contouring prosedyrer ikke anses kosmetisk blant annet legge tannkjøttet når resesjonen har skjedd og trimming grodd vev som har dekket en del av tannen kronen.

Mange generelle tannleger og periodontists (tannkjøtt spesialister) kan utføre tyggegummi konturer prosedyren. Før ha prosedyren gjort, spør tannlegen din om hans eller hennes kunnskap og erfaring med prosessen.

Kostnaden for gummi contouring avhenger av omfanget av det arbeidet som utføres. Snakk med tannlegen din om kostnadene basert på dine individuelle behov. Dental forsikring ikke dekker typisk tyggegummi konturer for kosmetiske formål.

Du \ ‘ll finne tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

Du er for øyeblikket

Kun 18,5% av mange mennesker i verden floss aldri. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Floss fjerner mat fanget mellom tennene og fjerner filmen av bakterier som danner det før det blir til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Prøv å bruke tanntråd bare en tann for å komme i gang.

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for 3 dager!

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig, men du er godt på vei til å gjøre en positiv innvirkning på tennene og tannkjøttet. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for alle 7 dager!

Kun 50,5% av mange mennesker i verden tanntråd daglig, og bra for deg at du er en av dem! Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Gratulerer med god oral helse vane!

Du finner tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

KILDER

Dental Association, Healthy People 2010