tysk ipecac: bruksområder, bivirkninger, interaksjoner og advarsler

AsclÃpiade Blanche, Asclepias vincetoxicum, Cynanchum vincetoxicum, Dompte-venin, Dompte-venin Officinal, Swallow Wort, Vencetósigo, Vincetoxicum hirundinaria, Vincetoxicum officinale.

Tysk Ipecac er en plante. Bladet, rot, og underjordisk stengel (rhizom) brukes til å lage medisin; Til tross for sikkerhet bekymringer, folk tar tysk Ipecac for fordøyelsesproblemer, nyresykdommer, væskeretensjon, og slangebitt. De tar også det å forårsake oppkast og svetting; Kvinner tar tysk Ipecac å behandle smertefulle menstruasjonsperioder; Noen mennesker søker tysk Ipecac direkte på huden i en varm komprimere (omslag) for healing hevelse og blåmerker.

Det er ikke nok informasjon til å vite hvordan tysk Ipecac kan fungere.

Utilstrekkelig Bevis fo; Fordøyelsesproblemer; Nyreproblemer; Smertefull menstruasjon; Snakebite; Væskeretensjon; Hevelse og blåmerker, når påføres huden; Andre forhold. Mer bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av tyske Ipecac for disse bruksområdene.

Tyske Ipecac kan være utrygt å ta gjennom munnen. Det kan føre til oppkast, pusteproblemer, lammelser, hjerte stans, og andre problemer; Det er ikke nok informasjon til å vite om det er trygt å bruke tysk Ipecac direkte på huden; Forsiktighetsregler og advarsler: Graviditet og amming -feeding: Tysk Ipecac kan være utrygt for noen til å ta. Hvis du er gravid eller ammer -feeding, bekymring for deg babyens helse gir deg ekstra grunner til ikke å bruke det.

Vi har for tiden ingen informasjon om TYSKE Ipecac Interactions

Den passende dose av tysk ipecac avhenger av flere faktorer, slik som brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon for å finne ut et passende område av doser for tysk Ipecac. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Referanser

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR for Herbal Medicines. Første ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Naturlige medisiner omfattende Database Forbruker versjonen. se Natural Medicines Comprehensive Database Professional versjon. ÂTherapeutic Forskning fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresjon